logo

logo

2. mannskap

2 mannskap på Brannstasjonen

Tirsdag 30 november bar det av sted til Brannstasjonen. Sigbjørn Justnæs var en flott ambassadør for en viktig yrkesgruppe. Han viste og forklarte hvordan de jobber med dykkerbil, brannutrykning og katter som ikke finner veien ned fra trær.
HPIM1997

Les mer …

Vi er stor og glad gjeng med jenter og gutter som møtes på tirsdager.

Enhetsleder: Sverre Andersen.

Lederne er: Geir Skuland, Gjert Langseth, Helene Størksen, Jørn Inge Jakobsen, Kristin Østrem, Snorre Lyngstad, Thor Atle Pedersen og Thorbjørn Ratvik.

Felles mail til alle ledere: Leder mail

Om høsten får aspirantene opplæring i speidingens grunnprinsipper, samt innføring i bruk av VG-joller og trygg ferdsel på sjøen.

Etterhvert som speiderne blir fortrolige med sjølivet, blir det seiling og trening som i løpet av mannskapsperioden skal kvalifisere dem til Jungmannsmerket.

Når båtesesongen er over tilbringer vi speidermøtene rundt bålet på vår faste plass i Kjosdalen. Her har vi mye kos og moro når mørket faller på, og lærer om bål, speiding, naturen og lager smågodt på bålet.

Siden vi er sjøspeidere tilbringer vi mest tid i Terneviga både høst og vår, og også på vinterens møter trener vi på knuter, sjøvett og andre nyttige ting. 

Trivsel og moro står i høysetet.

 

For å holde deg oppdatert på hva som skjer i mannskapet kan du benytte linkene under:

Halvårsplan vår 2019