logo

logo

Troppsledere

Lederne i troppen

Troppen ledes av en fin gjeng:

Troppsleder Knut Hoven

Gammel syvende gutt med lang fartstid. Har nå kommet på banen igjen i følge med sine sønner. Troppen har fått en leder med et hav av kompetanse. Han er munter og lun og besisst på hva som kan være bra for troppen. Jobber i likhet med Jarle hos Agder Energi.

 

 

berit3
Troppsassistent Berit Jensen
Berit er vår lille hønemor. Hun har mange års erfaring fra Voietun barnehage, og er derfor spesielt god å ha mot de ferske og de som trenger en "mamma". Hun har alltid smilet på lur, et plaster i baklomma og et trøstende ord i bakhånd. Hun er dessuten flink med menyer og det å være stuert (på linje med Dodda og Åse og kanskje noen til). Berit har et særtrekk, sett med en ustruktert troppsleders øyne; hun teller hele tiden.....
Hun kommenterer ofte "vi mangler 3 speidere" når det er samling, flaggheis, leirbål osv. Må være en yrkesfeil......Smile

 

aksel

Troppsassistent Aksel Carl Hundal (mandag)
Den tyngste av oss – i dobbel forstand. Det levende leksikon på speiderteori. Lang og solid speidererfaring fra Levanger, Verdaj’n og 7. Kristiansand. Han kan det meste om båt, buss, navigering, kart og knuter…. + litt til hvis du er interessert. Mangler du noe på leir; spør Aksel: Litt solcelle / lade strøm, safe, merker, bærbar smergelsliper, kjøleskap, undervannskamera, bussruter, engelske turguider – det er’n Aksel, det!  Komfort er viktig! Aksel lever etter mottoet :  ”En bussjåfør, en bussjåfør – det er en mann med godt humør!”

 

Troppsassistent Olav Stokkenes (tirsdag)

Olav har fulgt med sin sønn fra mannskap og er nå patreulje-veileder med stor entusiasme og innlevelse. Herlig å få et dialekt innslag fra Norheimsund. Han er en sympatisk fyr som er i god dialog med patruljen sin.

 

Troppsassistent Jarle Hansen (mandag)

Ble headhuntet etter ivrig deltakelse på Utopia leiren sommeren 2009. Glad i jakt og friluftsliv på sjø og i skauen med lavvo på ryggen. Det er nok spesielt mange av guttene som kommer til å kose seg når Jarle tar de med på sprelske turer i skauen året rundt.

 

Troppsassistent Øivind Eriksen(mandag) 

Øivind hadde en pangstart som leder og sjåfør på Utopia leiren og ble i likhet med Jarle kapret som leder etter hjemkomst. Han er som poteten, kan brukes og blir brukt til det meste. Har vært speider i sin grønne ungdom.

Troppsassistent Svein Rypestøl (mandag)

 

Troppsassistent Lena Fatland (mandag)

 

Troppsassistent Trond Johanson(tirsdag)
Trond har vært leder i mannskap i flere år og har nå fulgt\med sin datter opp til glede for oss i troppen. Han verner om naturen på jobben og i fritiden, med eller uten speiderskjerf. En blid og hyggelig leder med glimt i øyet.

 

Troppsassistent Olav Stokkenes (tirsdag)

 

Troppsassistent Terje Pettersen (tirsdag)

 -------------------------------------

I tillegg er vi så heldige å ha noen ekstraressurser som stiller ved behov / mulighet (da de har arbeid /andre  oppgaver som hindrer fast deltakelse):


 

img_0986kutt

Troppsassistent Raymond Homme (rover/vandreransv)
Raymond har vokst veldig de siste år. Fra å være ung og uerfaren, er han nå et voksent befal med tjeneste ombord på "KV Svalbard". Han brukere allikevel friperiodene aktivt på Syvende, vandrere og roverlaget - og er en god støttespiller. En av de få som har gått under broa til Bredalsholmen - med Firling.....

einar

Førerpatruljeleder Einar Øslebye
Einar trenger vel ingen lang presentasjon. Han er HR. SJØSPEIDER med lang fartstid fra 3. Krsand og 7. Kristiansand. Har bekledt de fleste posisjoner i gruppa, og har som "pensjonist" bare noen småoppgaver igjen; Ansvarlig for Randøya og Langevann, Førerpatruljen i troppen, NSF's internasjonale kontakt for sjøspeideing, og diverse andre småjobber i gruppa og sjøspeidernettverket.

tore
Gruppeleder Tore Thorbjørnsen
Tore har mange års fartstid fra 6. Kristiansand. Han forsøker å styre gruppa og alle dens ledere, men er innom troppen så ofte han har anledning. Han har ikke mye hår på hauet, men du skulle sett an i bar overkropp! Han responderer positivt på "Puddelkongen" for å si det slik. Han har variert og allsidig erfaring, utdannet gartner og regnkapsfører, men har dessuten 10-20 års erfaring fra drosjenæringen.

 

Vi har også hjelp av noen rovere ved behov:

Kristian Stray

Ådne Ringvoll

 

 


Troppsnytt