logo

logo

Gyda nytt

Gyda har fått ny vinterkjole

Torsdag 19/11 møtte en flott gjeng opp i Ternevig, og fikk i løpet av kvelden på vintertildekningen på Gyda.
Tidligere har dette vært en to-kvelders jobb med masse skruer og så innviklet at en måtte ha vært med flere år før en fikk skikkelig oversikt over jobben. Den nye vintertildekningen er både raskere og enklere å montere, og gir mindre å ta tak i for vinden, så påkjenningene på fortøyningene blir mindre.

IMGP0120
Skikkelig arbeidslys må til - lommelykter duger ikke her.

Les mer …

Gydas "vinterkåpe" skal på

Nå går det mot vinter, om man vil eller ikke, og Gyda må i opplag.
I år blir det helt nytt presenningstativ (juble , juble) så nå er det slutt på mange timer skruing for å få det sammen, nå er det et laget av bøyler som blir både raskere og lettere å sette sammen.

Uansett trenges en del hender for å få jobben gjort, her stiller selvfølgelig både Gydakomite og roverlag, men også andre som kan ta ett tak er velkommen.
Det starter torsdag 19. november (førstkommende) kl 17:00 og utover kvelden. Blir man ikke ferdig, fortsetter jobben neste torsdag.

 IMG6116Det gamle presenningstativet ble demontert for siste gang i vår - nå er det slutt på å "skru seg ihjel" for å få det opp og ned. Bøyler i stedet for en masse bjelker og ett utall skruer.

 

Toktet til SØ'15 er snart hjemme igjen|

Gyda har de siste ukene vært på tokt, først ned til Danmark for å delta på den Danske sjøspeiderleire SØ'15 i Egå, for så tokt opp den Svenske vestkysten og videre langs Norskekysten på vei hjemover.
På flere facebooksider er det flust med bilder fra toktet, men her kommer noen bilder fra leiren som ikke er offentliggjort på facebook.

 IMG7135Inngangsportalen

Les mer …

Gyda er blitt seilskute igjen

Fredag var en ivrig gjeng på plass på Lumber brygge for å sette på plass masten til Gyda. Det er ikke få foruten Gyda som nå er overivrige etter å komme ut å seile.

 IMG2175
En siste finsjekk på at alt er på plass.

Les mer …

  • 1
  • 2