logo

logo

Praktisk info

Grasrotandelen

 

Nå kan alle som spiller på Norsk Tipping støtte Syvende uten at det koster noe!

Grasrotandelen ny binary
Gjelder spillene: Tipping, Lotto, Joker, Oddsen og keno.

 

Slik knytter du deg til en grasrotmottaker:

Kommisjonær:
Søk opp den mottakeren du ønsker å støtte på grasrotandelen.no/ norsk-tipping.no – skriv deretter ut strekkoden og ta den med til kommisjonæren. Alternativt kan kommisjonæren søke opp mottakeren for deg på terminalen.

Strekkoden kan du laste ned her den er i PDF format, skriv den ut, og ta med til kommisjonæren.

Ta gjerne å spre den til venner og kjente du vet at spiller også!

SMS:
Send kodeord GRASROTANDELEN 975582663 til 2020.
Det er gratis å sende denne SMS'en, Norsk Tipping betaler!
Både mobiltelefon og spillerkort må være registrert på samme person! Sendes denne meldingen fra en mobiltelefon, blir spillerkortet til mobileieren registrert med oss som mottager, såsant vedkommende har spillerkort.


Norsk Tipping Mobilspill:
Last ned den siste versjonen av Norsk Tipping Mobilspill – dette gjør du under Min Side, deretter Oppdater. Deretter kan du søke opp 7.kristiansand Sjøspeidergruppe nr 975582663  for å gi din støtte og enkelt knytte deg til Norsk Tipping Mobilspill.

Norsk-tipping.no:
Logg deg inn med kort og kortleser og velg Min side, deretter Grasrotandelen. Her kan du søke opp 7.kristiansand Sjøspeidergruppe, organisajsonsnr. 975582663  for å gi din støtte og enkelt knytte deg til.

 

Slik fungerer det:

Dette gjelder KUN for de som alikevel tipper, vi oppfordrer INGEN til å tippe bare for å støtte oss! (Da er det bedre å støtte oss direkte!)
Norsk tipping har innført noe som heter "Grasrotandelen" og dette går ut på at den som tipper styrer hvor 5% av innsatsen går. Dette koster ikke tipperen noe som helst, og går heller ikke fra eventuell gevinst.
Det er de pengene som fra før går til idrett og forskning den som tipper nå har en mulighet til å styre en liten del av hvor går.
Det du gjør er å registrere at dine 5% skal gå til 7. Kristiansand Sjø, Org.nr: 975582663 hos kommisjonæren, og vi mottar pengene 3 ganger i året. Du har selvfølgelig mulighet til å bytte rundt på hvem som mottar dine 5%, og på den måten støtte flere lag og foreninger, men du kan bare støtte ett lag / forening om gangen. Vi håper selvfølgelig at du velger oss - men husk ikke tipp mere bare for vår del, kun det du normalt ville tippet i alle fall.

 
Lykke til!

Hvis du vil hjelpe oss med å få flere spillere til å registrere oss som sine grasrotmottagere, kan du laste ned DENNE PDF-filen, printe ut, og klippe opp i mange kort som kan deles blandt familie, venner, arbeidskolleger osv.