logo

logo

Personvern - Speidere

Personvern/ datapolicy

På 7. Kristiansand Sjø sine hjemmesider vil det forløpende bli lagt ut informasjon om speidergruppa vår.

Gruppas ledelse og administrasjon har sine sider, og hver enhet har også egne sider.

Her ligger det planer, info om enhetene, info om turer og ledere i enheten. Bilder fra møter, arrangementer og turer som barna har vært med på er også utlagt.


Vi vil være svært nøye med å følge Datatilsynets regelverk når det gjelder å vise bilder av speiderbarna våre. I likhet med andre organisasjoner og skoler vil vi vise bilder uten å oppgi navn på eller opplysninger om personene som er avbildet.

For de av speiderne som er under 15 år trenger vi godkjenning fra dere foresatte før vi kan vise bilder av speiderne på sidene våre. De som ikke ønsker at det blir vist bilder av deres barn må derfor gi tilbakemelding til oss umiddelbart etter at barnet deres har begynt i speideren. Skulle der skje forandringer i barnets tilværelse som tilsier fjerning av bilder fra hjemmesidene må denne informasjon gis så snart som mulig til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Dersom vi ikke får noen tilbakemelding fra hjemmene, tar vi det som godkjenning på at vi kan bruke bilder slik det er nevnt i brevet.

 

Tilbakemelding kan gis til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.